Find Ekstern Harddisk blandt 401+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående eksterne harddiske er senest opdateret i dag (19/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Eksterneharddiske.dk, det helt rigtige sted at finde eksterne harddiske. Vi har udvalgt 401 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det ekstern harddisk tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 401 forskellige eksterne harddiske fra 2 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Ekstern harddisk Adata HD650 1 TB 1 TB HDD

Ekstern harddisk Adata HD650 1 TB 1 TB HDD

892 kr.

564 kr.

Billede af LaCie Rugged Mini - 5TB - Ekstern Harddisk - Orange

LaCie Rugged Mini - 5TB - Ekstern Harddisk - Orange

1494,80 kr.

1.460 kr.

Billede af Ekstern harddisk Crucial X10 Pro 4 TB SSD

Ekstern harddisk Crucial X10 Pro 4 TB SSD

5886 kr.

3.232 kr.

Billede af LaCie Rugged Mini - 4TB - Ekstern Harddisk - Orange

LaCie Rugged Mini - 4TB - Ekstern Harddisk - Orange

1314,80 kr.

1.279 kr.

Billede af Crucial X9 Pro Portable SSD - 1TB - Grå - Ekstern SSD - USB 3.2 Gen 2

Crucial X9 Pro Portable SSD - 1TB - Grå - Ekstern SSD - USB 3.2 Gen 2

1394 kr.

923 kr.

Billede af Silicon Power Armor A30 - 1TB - Ekstern Harddisk - Sort

Silicon Power Armor A30 - 1TB - Ekstern Harddisk - Sort

644 kr.

525 kr.

Billede af Crucial X10 Pro Portable SSD - 1TB

Crucial X10 Pro Portable SSD - 1TB

1884 kr.

1.093 kr.

Billede af Ekstern harddisk Silicon Power A66 5 TB

Ekstern harddisk Silicon Power A66 5 TB

1468 kr.

1.328 kr.

Billede af Ekstern harddisk Crucial X10 Pro 2 TB SSD

Ekstern harddisk Crucial X10 Pro 2 TB SSD

2432 kr.

1.940 kr.

Billede af LaCie Mobile Drive - 2TB - Ekstern Harddisk - Sølv

LaCie Mobile Drive - 2TB - Ekstern Harddisk - Sølv

793,80 kr.

747 kr.

Billede af Crucial X9 Pro Portable SSD - 4TB - Grå - Ekstern SSD - USB 3.2 Gen 2

Crucial X9 Pro Portable SSD - 4TB - Grå - Ekstern SSD - USB 3.2 Gen 2

4688 kr.

2.740 kr.

Billede af Silicon Power Armor A80 - 1TB - Ekstern Harddisk - Sort

Silicon Power Armor A80 - 1TB - Ekstern Harddisk - Sort

764 kr.

506 kr.

Billede af Ekstern harddisk Adata HDD Ext HV300 2TB Black 2 TB

Ekstern harddisk Adata HDD Ext HV300 2TB Black 2 TB

794 kr.

618 kr.

Billede af A-Data ADATA HD710P - 1TB - Ekstern Harddisk - Blå

A-Data ADATA HD710P - 1TB - Ekstern Harddisk - Blå

600 kr.

510 kr.

Billede af Ekstern harddisk Adata HD650 1 TB 1 TB SSD

Ekstern harddisk Adata HD650 1 TB 1 TB SSD

570 kr.

544 kr.

Billede af SILICON POWER Armor A66 - 4 TB - Ekstern HDD - USB 3.2 Gen 1 - 9 pin USB Type A

SILICON POWER Armor A66 - 4 TB - Ekstern HDD - USB 3.2 Gen 1 - 9 pin USB Type A

1832 kr.

1.163 kr.

Billede af Transcend StoreJet 25M3 Slim - 1TB - Ekstern Harddisk - Grøn

Transcend StoreJet 25M3 Slim - 1TB - Ekstern Harddisk - Grøn

912,3 kr.

546 kr.

Billede af Seagate FireCuda Gaming - 16TB - Ekstern Harddisk - Sort

Seagate FireCuda Gaming - 16TB - Ekstern Harddisk - Sort

3458,80 kr.

3.166 kr.

Billede af Ekstern harddisk Silicon Power A66 HDD 1 TB

Ekstern harddisk Silicon Power A66 HDD 1 TB

564 kr.

484 kr.

Billede af Seagate Expansion Desktop - 12TB - Ekstern Harddisk - Sort

Seagate Expansion Desktop - 12TB - Ekstern Harddisk - Sort

3018 kr.

2.030 kr.

Du kigger lige nu på 401 eksterne harddiske fra 2 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Samsung Toshiba

4 ting du skal tænke over inden du køber en ekstern harddisk

I disse dage foregår stadig mere af vores liv online eller i hvert fald digitalt. Derfor bliver det også konstant vigtigere at have mulighed og plads til at gemme vores digitale minder. Det kan være digitale fotos, vigtige dokumenter eller vores yndlingsmusik. Hvad end vi gemmer på, er der ingen tvivl om, at der kun kommer mere af det. I så fald kan en ekstern harddisk vise sig at være svaret. Harddisken er den del af computeren, der gemmer på alt lige fra dine skattepapirer til dine babybilleder.

Når du altså køber dig en ekstern harddisk, køber du endnu en harddisk, som du kan koble til computeren eller lægge på hylden efter behov. Særligt hvis det er en verden, du ikke er særligt bekendt med, er det dog smart at tænke over en række forskellige ting, før du bare køber den første eksterne harddisk, du kan finde.

1. Hvor meget skal der være plads til?

Vigtigst af alt er det nok, at du overvejer størrelsen på din harddisk. Her er det relevant, hvor meget du gemmer på nu og regner med at få i fremtiden, for det kan sjældent betale sig at hoste penge op for plads, du ikke bruger. Det kan dog være svært at danne sig en egentlig fornemmelse for, hvor meget plads der egentlig er på de mange kryptisk navngivne eksterne harddiske.

1 terabyte er dog ganske normalt, hvilket gør dig i stand til at lagre omtrent 250.000 fotos, 500 timers video eller 6,5 millioner siders tekst. Det kan lyde som meget, hvilket det for mange også er. Brug derfor den slags information til at træffe et godt valg om, hvor stor en ekstern harddisk, du bør købe.

2. Husk overførselshastigheden

Plads til data er dog ikke den eneste overvejelse, du bør gøre dig. I nogle tilfælde kan overførselshastigheden være lige så vigtig, hvis du for eksempel regner med ofte at skulle hente data ned fra din eksterne harddisk. Derfor bør du vælge en ekstern harddisk udstyret med enten USB C eller USB 3.0, hvilket også vil reducere mængden af kabler, da det er hvad der fleste computere selv er udstyret med.

3. Skal den med i tasken?

Begge disse kan desuden være med til at påvirke mobiliteten af din eksterne harddisk. Du bør således også overveje, hvorvidt din harddisk bare kommer til at stå i hjørnet, eller om den ofte skal med ud i verden. Så længe du holder dig omkring 1 terabyte, bør du sagtens kunne smide din eksterne harddisk i en taske, og nogle er sågar lavet til det med gummikanter og lignende. Andre eksterne harddiske er væsentligt større og tungere eller er i hvert fald lavet med henblik på bare at lade dem stå.

Det kunne for eksempel være en såkaldt NAS-server, der med sit interface gør det muligt nemt at lave backup af alle husets computere. Det afhænger altså igen af, hvad du regner med at bruge din eksterne harddisk til. Skal den med på ferie, så du kan tage nok feriebilleder, eller skal den tage backups derhjemme.

4. HDD eller SSD?

Sidst men ikke mindst bør du overveje, hvorvidt du gerne vil købe dig en HDD eller SSD ekstern harddisk. For mange kan det lyde som komplet nonsens, men helt grundlæggende handler det bare om forskellene i den fysiske opbygning af din eksterne harddisk. HDD står ganske enkelt for harddisk drive og er da også den klassiske harddisk. Denne består af plader og fysiske komponenter, der lagrer din data. SSD står derimod for solid state drive.

Det betyder, at en SSD ekstern harddisk lagrer al data digitalt, hvilket har en række fordele. Først og fremmest resulterer det i færre fejl, men derudover støjer det også mindre, når en SSD harddisk bliver sat på en hård opgave. Det betyder dog også, at en SSD harddisk er en smule dyrere. Igen er spørgsmålet altså, hvad du skal bruge en ekstern harddisk til, og hvorvidt det er pengene værd. Med denne viden er du dog godt klædt på til at vælge den perfekte eksterne harddisk til netop dig og dit liv.

 

 

Tre af de bedste argumenter for at handle dine nye eksterne harddiske på internettet

Her på eksterneharddiske.dk elsker vi nethandel - og her får du vores 3 bedste grunde til at købe eksterne harddiske online.

Du sparer tid

Når du køber online sparer du. Du sparer som regel penge, for typisk vil en ekstern harddisk være billigere på nettet end i en almindelig butik der har mange flere omkostninger. Men måske endnu vigtigere, så sparer du tid. Og tid er penge.

Hvis du kan blive en halv time mere på arbejdet fordi du ikke behøver skulle forbi centret har du faktisk både sluppet for en stresende tur og tjent flere penge. Og derfor skal du købe online.

At shoppe eksterne harddiske på nettet er meget simpelt

I gamle dage - og når det kommer til nethandel er gamle dage for en 10-15 år siden - var det at bestille varer på nettet noget der var forbeholdt de få. Det kan godt være der var nogen der fandt en billig ekstern harddisk på nettet, men de fleste handlede stadig i butikkerne, så besværligt var nethandlen. Sådan er det ikke længere, og i dag er det meget nemmere at købe over nettet end selv at gå i butikker - især nu hvor du har fundet eksterneharddiske.dk.

Du kan købe uden at blive forstyrret

Der er altid masser af forstyrrelser i en butik. Sælgere gør dig usikker på dit køb og prøver at prakke dig et dyrere produkt. Gamle damer kører ind i dig med kundevognen uden at sige undskyld - og så springer de over i køen.

Larm, larm larm. Sådan er det ikke derhjemme.

Her kan du sidde med din computer i sofaen, måske med en kop the, og kigge på alle de eksterne harddiske du vil - uden at blive forstyrret.

Hvis Eksterneharddiske.dk var noget for dig

Ud over eksterneharddiske.dk driver vi også siden action-kamera.dk - prøv at giv den et besøg.

Find det du mangler på eksterneharddiske.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 6.017 produkter fra mere end 71 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 17.723 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:03:11.

3
Produkttyper
6.017
Produkter
71
Forhandlere
17.723
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.